Loading...
Loading...

Over Zwanenzang

Klassieke zang voor afscheidsceremonies
Home / Over Zwanenzang

Und die Seele unbewacht will in freien Flügen schweben, um im Zauberkreis der Nacht tief und tausendfach zu leben.

Herman Hesse Vier Letzte Lieder

Zwanenzang is ontstaan omdat de oprichters merkten dat veel mensen graag mooie vocale uitvaartmuziek op afscheidsceremonies willen, maar dat het vaak moeilijk is om op tijd een goede zanger(es) te vinden. Zwanenzang heeft een groot netwerk van hele goede zangers en zangeressen en wil u graag helpen de mooiste uitvaartmuziek en de ontroerendste zanger of zangeres te vinden.

Zwanenzang zoekt met zorg de beste zanger(es) uit. De uitvaart van een geliefde is een grote gebeurtenis en daarom is het belangrijk dat er iemand zingt, die daadwerkelijk in staat is om de nabestaande te ontroeren. Alleen de beste zangers kunnen dit.

Zwanenzang neemt u graag zorg uit handen en kan u ook helpen met de muziekkeuze. Tevens neemt Zwanenzang contact op met uw uitvaartorganisatie of kerk, om de muziek op het juiste moment te laten klinken.  Zodat de muziek in al haar pracht kan verwoorden, waar woorden te kort schieten.

Team

Zwanenzang uitvaartmuziek: Klassieke zang voor Uitvaarten en Begrafenissen.

Mooie Muziek

“Ik merkte dat het voor nabestaanden vaak moeilijk is om op tijd een goede zangeres voor de afscheidsceremonie te vinden. Deze zorg wil ik mensen graag uit handen nemen.”

Caroline Cartens
Oprichter
Caroline studeerde klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium en opera aan de Dutch National Opera Academy en het prestigieuze CNIPAL. Ze studeerde Cum Laude af. Ze was prijswinnares op het Concours International d’Opéra de Marseille. Caroline zong solo bij o.a. De Nationale Opera, de Nederlandse Reisopera, Barokopera Amsterdam, Orchestre Cannes-PACA.
Zwanenzang uitvaartmuziek: Klassieke zang voor Uitvaarten en Begrafenissen.

Communiceren met de stem

“Mensen raken met de stem is een van de mooiste dingen die er zijn.”

Else-Linde Buitenhuis
Mede-oprichter

Else-Linde studeerde zang aan het Gronings Conservatorium, Opera aan het Koninklijk Conservatorium en behaalde haar Master aan het Utrecht’s Conservatorium. Ze was lid van Opera Studio Gent en van de Opera Studio van Rome, waar ze studeerde bij Renata Scotto. Else-Linde  zong als soliste o.a. bij Opera Zuid, de Nederlandse Reisopera, het Grachtenfestival en Oerol.


Contemplatie

Dat was de mooiste Ave Maria die we ooit gehoord hebben. Zo sereen en oprecht een geweldig moment van contemplatie en magie in de mis

Anoniem, Amsterdam

Ontroering

Ik ben niet zo’n emotioneel persoon, maar toen de zangeres de hoogste noot zong en de hele kerk gevuld was met geluid, moest ik toch even slikken.

Anoniem, Rotterdam

Waarom Zwanenzang?

Kwaliteit

Zwanenzang heeft een uitgebreid netwerk van uitmuntende zangers in alle klassieke muziekstijlen. De zangers die via Zwanenzang bij u komen zingen, hebben prachtige stemmen en werken bij De Nationale Opera, de Nederlandse Reisopera, Opera Zuid, Barokopera Amsterdam.

Uw wensen staan centraal

Zwanenzang luistert goed naar uw wensen en zoekt daar een geschikte zangeres bij. Houdt u van Bach, dan zorgen wij voor een Oude Muziek Specialist, hield de overledene van het Ave Maria van Gounod, dan zorgt Zwanenzang voor een sublieme opera-zangeres.

Zekerheid

Als u Zwanenzang vraagt om de uitvaartmuziek te verzorgen, weet u zeker dat er een geschikte zanger paraat staat. Zwanenzang nodigt altijd een reserve zanger uit, zodat er altijd iemand is en u verzekerd bent van mooie muziek.